Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Amsterdam – Linnaeushof

Lyceo Amsterdam – Linnaeushof

Lyceo Amsterdam – Linnaeushof

Amsterdam Linnaeushof – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Amsterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Linnaeushof.  In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen!

De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar. 

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Linnaeushof. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen. We bevinden ons op de derde verdieping van deze locatie waar de begeleiding wordt verzorgd in grote, lichte en gezellige ruimtes.

Op een mooie locatie in Amsterdam-Oost  in een ruim pand verzorgen wij dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, trainingen en remedial teaching voor zowel leerlingen van de basisschool als voor middelbare scholieren. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Er is meer dan genoeg ruimte op deze vestiging en sinds een uitgebreide verbouwing en opknapbeurt hangt er een warme, gezellige sfeer met industriële accenten en duurzame materialen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Voor meer informatie over het Linnaeushof of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Linnaeushof 6
1098 KH Amsterdam

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht