Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Instituut HIP Vestiging Bilthoven

Instituut HIP Vestiging Bilthoven

Instituut HIP Vestiging Bilthoven

Sinds 2006 is instituut HIP zeer actief in het begeleiden van zowel basisschoolleerlingen als leerlingen van de middelbare school. Deze begeleiding kan variëren van Remedial Teaching tot huiswerkbegeleiding waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Ideaal voor leerlingen die net dat extra zetje nodig hebben.

Oprichtster Miriam Lensen streeft sinds de opening van de vestiging in Bilthoven naar een prettige omgeving waarin leerlingen op goede manier bijgestaan worden in hun leerprocessen. En met succes: Instituut HIP werd in 2009 uitgeroepen tot Biltse ondernemer van het jaar. Daarnaast heeft instituut HIP inmiddels een tweede vestiging in Zeist en maken al bijna 500 leerlingen gebruik van de vele mogelijkheden die HIP biedt.

Niet alleen de resultaten zijn goed, ook komen de leerlingen met veel plezier leren bij Instituut HIP. Hierbij worden met name de persoonlijke benadering en de open houding van de werknemers sterk gewaardeerd. Ook worden jaarlijkse activiteiten georganiseerd zoals een sportdag, een etentje of een filmbezoek.

Contactgegevens

Jan Steenlaan 3
3723 BS Bilthoven

Contactpersoon: Lieselotte Delhaye

  • 088-4008600
  • www.instituuthip.nl

Specialisaties

huiswerkbegeleiding/ studiebegeleiding, bijles, cito/ entreetoets/ NIO begeleiding, diagnostiek, examentraining, remedial teaching, studiekeuze/ beroepskeuze

bel mij terug stuur instituut bericht